Restaurant Vannu

Menu Vannu

De smaakvolle groentekeuken

Gijs en zijn team laten zien dat je Hollandse groente op verrassend veel manieren kunt bereiden. Er ontstaan hierdoor prachtige combinaties die op uw bord een elegant gerecht zullen vormen.

Smaken als van ouds, maar met de kennis Vannu.

Menu Vannu

De keuken Vannu serveert geheel plantaardig groentemenu.

Het team Vannu ziet geen beperkingen in het bereiden van groenten en kijken op een unieke manier naar ingrediënten. Ze toveren zodoende van een aardpeer, courgette of een wortel een volwaardig nieuw gerecht.

Daarnaast beoogt Vannu ernaar zo min mogelijk weg te gooien. Een geweldig streven dat past in deze tijd en vraagt om veel kunde en creativiteit. In de keuken zal men daarom veel fermenteren, drogen, vergisten en zouten wat zal resulteren in verrassende smaakcombinaties

3-gangen negenenveertig euro*

4-gangen achtenvijftig euro

5-gangen Zesenzestig euro

6-gangen vierenzeventig euro

*3-gangen enkel te bestellen tijdens de lunch op zondag.

 Om de gastronomische ervaring compleet te maken bieden wij een zorgvuldig uitgekozen en uitgebalanceerd drankarrangement.

Alcoholisch arrangement

We schenken u graag glazen bijpassende wijnen die de gerechten versterken of aanvullen. Onze wijnen komen voornamelijk uit Europa en worden gemaakt door wijnmakers die werken met veel aandacht voor de wijn.


Laag alcoholisch arrangement

Een combinatie van bijpassende wijnen, bieren en huisgemaakte sappen. Een mooi evenwicht tussen alcoholisch en non-alcoholisch.

Non-alcoholisch arrangement

Denk aan; verse sappen, limonades of thee met veel aandacht voor smaak bereid en perfect passend bij de gerechten

Naast onze drankenarrangementen hebben wij ook een dranken-, aperitief- en wijnkaart.

Bijzondere smaken en combinaties