Restaurant Vannu

Praktische informatie

Restaurant Vannu Bavel

Van Ouds naar Vannu

Het dorp Bavel ligt aan de zuidoostkant van de stad Breda en hoort sinds 1997 tot de gemeente Breda. Bavel heeft echter altijd haar dorpse karakter behouden.

Het restaurant is gevestigd in een prachtig gelegen en karakteristiek pand met een authentieke uitstraling. 

Het restaurant is gebouwd in 1953 op de plek waar vroeger een oude boerderij stond. Op Bevrijdingsdag kwam helaas abrupt een einde aan de geschiedenis van deze boerderij, toen er brand uitbrak. 

Besloten werd dat er op dezelfde plek een nieuw pand moest komen. Het resultaat is een prachtig nieuw pand, met een eigen verhaal en geschiedenis. Restaurant Van Ouds is nu getransformeerd naar Restaurant Vannu. 

Een nieuw restaurant met een hedendaagse keuken welke een eigen geschiedenis zal gaan schrijven op deze plek.

Bereikbaarheid

Het restaurant is uitstekend bereikbaar vanaf de snelwegen A27 en de A58. Na het verlaten van de snelweg arriveert u binnen 5 minuten bij ons restaurant.

De auto kunt u moeiteloos parkeren voor de deur. Door de tuinpoort komt u op ons kruidenrijke terras welke natuurlijk ook gebruikt zullen worden in de keuken. Iris verwelkomt u vervolgens graag in het restaurant en zorgt samen met haar team dat gasten een onvergetelijke tijd zullen beleven. ‘

Overnachten in de buurt

Op een steenworp afstand van Restaurant Vannu is B&B De Bavelse Hoeve gevestigd. De sfeervolle woonboerderij beschikt over drie prachtige gastenkamers.

B&B Bavelse Hoeve – 1 rijminuut

Daarnaast zijn er diverse, goede overnachtingsmogelijkheden in de omgeving, wij raden onder andere aan:

B&B Rimpelaar N71 – 3 rijminuten

B&B Huize Druivelaar – 14 rijminuten