Restaurant Vannu

Werken bij

Groente restaurant Vannu Bavel

Restaurant Vannu zoekt gastvrouwen/heren en een gemotiveerde keukenbrigade!

Het groenterestaurant met een verfijnde, plantaardige keuken is op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en gastheren die het begrip gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zoekt Vannu ook een gemotiveerde keukenbrigade, die als team zal functioneren in een leerzame omgeving en verwantschap heeft met de plantaardige keuken.

Je zult gaan werken onder de bezielende leiding van eigenaren Gijs Kemmeren en Iris Saaman.

Restaurant Vannu is een groenterestaurant gelegen op een unieke, bosrijke locatie aan de rand van Bavel.

Chef-kok Gijs

Chef-kok Gijs zal je in zijn keuken, waarin Hollandse groenten de hoofdrol spelen, laten zien dat er ontelbare manieren zijn om deze groenten te bereiden, je niets hoeft weg te gooien en dat alles zijn eigen specifieke, subtiele smaak heeft. Daarnaast zal er veel gebruik worden gemaakt van lokale, eerlijke producten en zal je versteld staan wat je allemaal in de directe omgeving kan wildplukken en gebruiken in de gerechten.

Wij zoeken:

  • Zelfstandig werkend kok (fulltime)
  • Medewerk(st)er spoelkeuken
Chef Gijs Kemmeren

Gastvrouw Iris

Gastvrouw Iris wil samen met jou de bezoekers van Vannu een prachtige avond bezorgen en zoekt mensen die oog hebben voor de wensen van de gasten, enthousiast en attent zijn, verwantschap hebben met de vegetarische keuken, kennis van zaken hebben en graag in een team werken.

Wij zoeken:

  • Gastvrouw/heer (fulltime)
  • Gastvrouw/heer (parttime)

Wil je komen werken op een unieke plek, met een uitstekende, respectvolle sfeer, inspirerende werkomgeving én samen met ons innoveren in de verfijnde groentekeuken.

Dan kijken wij uit naar een kennismaking met jou.

Mail Gijs en Iris op info@restaurantvannu.nl