Restaurant Vannu

Werken bij

Groente restaurant Vannu Bavel

Vacature Gastvrouw/heer

Groenterestaurant Vannu is pas een halfjaar onderweg en we groeien harder dan we ooit hadden durven dromen. Daarom zijn we opzoek naar (kundige) versterking.

Vannu biedt een gastronomische ervaring voor haar gasten. We bieden een ontzorgde lunch of diner waar we onze gasten meenemen in onze groentekeuken. Hier komt veel bij kijken, niet alleen in de keuken. We maken onze eigen sappen, gaan opzoek naar de mooiste wijnen en hechten veel waarde aan persoonlijke service . Ons motto is dan ook: ‘ieder dag een beetje beter dan de vorige‘.

Vannu zoekt een geschikte kandidaat die mee wilt groeien in dit groente- avontuur, of je nu al jarenlange ervaring hebt op topniveau of je aan het begin van je carrière staat zolang je dezelfde passie deelt komen we graag met je in gesprek.

Wij bieden een 4-daagse (32-38 uur) werkweek en uiteraard een passend salaris.

Wil jij met ons verder naar een mooier Vannu? Solliciteer dan via info@restaurantvannu.nl

Onze overige openstaande vacatures vind je hieronder.

Restaurant Vannu is een groenterestaurant gelegen op een unieke, bosrijke locatie aan de rand van Bavel.

Chef-kok Gijs

Chef-kok Gijs zal je in zijn keuken, waarin Hollandse groenten de hoofdrol spelen, laten zien dat er ontelbare manieren zijn om deze groenten te bereiden, je niets hoeft weg te gooien en dat alles zijn eigen specifieke, subtiele smaak heeft. Daarnaast zal er veel gebruik worden gemaakt van lokale, eerlijke producten en zal je versteld staan wat je allemaal in de directe omgeving kan wildplukken en gebruiken in de gerechten.

Wij zoeken:

  • Leerling kok ( per september 2025)
  • Diverse stage mogelijkheden.
  • Medewerk(st)er spoelkeuken.
Chef Gijs Kemmeren

Gastvrouw Iris

Gastvrouw Iris wil samen met jou de bezoekers van Vannu een prachtige avond bezorgen en zoekt mensen die oog hebben voor de wensen van de gasten, enthousiast en attent zijn, verwantschap hebben met de vegetarische keuken, kennis van zaken hebben en graag in een team werken.

Wij zoeken:

  • Gastvrouw/heer (fulltime)
  • Gastvrouw/heer (parttime)
  • Interieurverzorg(st)er
  • Leerling bediening 
  • Diverse stage mogelijkheden

Wil je komen werken op een unieke plek, met een uitstekende, respectvolle sfeer, inspirerende werkomgeving én samen met ons innoveren in de verfijnde groentekeuken.

Dan kijken wij uit naar een kennismaking met jou.

Mail Gijs en Iris op info@restaurantvannu.nl